Vinnere av to billetter hver til kampen mellom KBK og Bodø-Glimt  søndag 22.april er trukket

Pressens offentlighetsutvalg har gransket åpenheten i norske kommuner.

Aure kommune kom på 2. plass blant kommunene i Møre og Romsdal, og på 29. plass på landsbasis.

Grunnet deltakelse på VISMA Brukerforum i Molde 18. – 19. april 2018, vil økonomi-, lønn- og personalavdelingen være stengt disse to dagene.

Det er klart for å søke om tilskudd til utsiktsrydding i Møre og Romsdal.Tilskuddet skal gi allmennheten bedre utsikt til landbruket sitt kulturlandskap. Søknadsfrist er 15. mai 2018.

Neste hjemmekamp for KBK er søndag 22.april, klokka 18.00 mot Bodø-Glimt. Aure Kommune trekker to vinnere som får to billetter hver.

Det er nå klart til å søke på SFO for skoleåret 2018 – 2019 og sommer-SFO for sommeren 2018.

SkatteFUNN-ordningen er en skattefradragsordning for næringslivets kostnader til forskning og utvikling.

Vi minner om innsamling av restavfall som framgår av utsendt  tømmekalender fra NIR/Aure kommune.

Møre og Romsdal Bonde og Småbrukarlag og Vanylven Bonde og Småbrukarlag inviterer til mobiliseringsmøte for økt produksjon av lokal mat.

Tid og sted: Eidsåtun (Eidså i Vanylven) 19. april 2018 fra kl 15.00 – 18.30

Gratis inngang, kortreist mat.

Innen 1. juli 2018 skal alle vannforsyningssystem være registrert hos Mattilsynet. Dette gjelder også de som er små, for eksempel en brønn som forsyner to hus med drikkevann.